2021-10-05
今日朋友约咗我去天后饮嘢食嘢!估唔到系去咗呢一间浓情酒吧❤️❤️首先讲一讲嘅系呢间餐厅嘅地点都非常方便,喺天后地铁站附近行几分钟就去到,非常方便!而且本来以为朋友约我去酒吧饮吓嘢倾吓计,点知原来呢度嘅食物质素都非常好!!其中呢一个酥脆香草洋葱圈!呢个洋葱圈真系好出色!可以话系我喺香港食过最好食嘅洋葱圈!首先呢个酥脆嘅外皮炸得啱啱好!而且入面嘅洋葱亦都拣得好香甜!仲要咁大份,用嚟送酒真系一流绝配之选!另外仲叫咗一份香草焗羊架!本来都好钟意食样嘅我,见到呢度有羊架,就忍唔住叫咗!果然不出我所料,都系好高质!火候控制啱啱好,而且呢个羊一啲都唔会好so!非常香,而且仲要极度Juice!真系估唔到系一间酒吧里面嘅食物都可以咁出色!下次都要约埋其他朋友过嚟一齐呢度食dinner饮酒聚会先得!