2024-08-23
放工约咗朋友食饭,朋友提议话去呢间餐厅。原来地理位置好方便,喺正K11隔离👍🏻餐厅分为室外同室内两样部份,我哋今次选择室内嘅位置,有好大自然的原素,好多植物加埋藤椅🍂成个环境好chill好适合倾偈。🌟意式蒜香牛油汁配蓝青口及蚬蓝青口同埋蚬的份量不少,而且每粒都肥美鲜甜,蒜蓉牛油包蘸上牛油汁,好香蒜蓉味👍🏻🌟黑松露杂菌烩意大利饭黑松露加忌廉杂菌的组合一定好食🤤黑松露味好出🌟炭烧加拿大有骨猪鞍扒猪鞍扒面洒上黑椒和盐,再炭烧而成,香味十足,肉质也不错。伴上焗薯、甘旬、玉米旬,卖相吸引🤩🌟心太软完美的一餐当然要有甜品😍心太软外层至少小香脆,内里一切非常流心,朱古力味香浓🍫配上雪糕食好正😊呢个心太软等待时间要比较耐,建议及早落单🌟Tropical sundae 🏝️ 菠萝、芒果、香蕉打成的沙冰,外型打卡一流,酸酸甜甜热带风情,真心觉得饮品不错🌟Ice-land 荔枝、红茶、热情果打成的沙冰,仲有原粒荔枝肉,水果味好清新
🌟意式蒜香牛油汁配蓝青口及蚬
🌟黑松露杂菌烩意大利饭
黑松露加忌廉杂菌的组合一定好食🤤黑松露味好出
🌟炭烧加拿大有骨猪鞍扒
🌟心太软
🌟Tropical sundae 🏝️
🌟Ice-land
荔枝、红茶、热情果打成的沙冰,仲有原粒荔枝肉,水果味好清新