2024-08-24 293 浏览
好耐之前去过大角咀店,几有气氛,得知而家喺K11开左,都想去睇下系咪一样咁有水准🤭一入去空间感好大,见到中间有Live Band台,回忆返晒嚟,装修亦比旧舖光猛😊✨海胆多士 - 超厚身海胆铺满喺多士上面,面头仲有鱼子酱,卖相💯 海胆软滑配上香脆多士,口感丰富~✨香煎比目鱼柳 - 目测都几厚身,肉质嫩滑,鱼柳底下垫左青苹果西芹沙律,又几特别🤩✨日本刺身带子双色面 - 双色面好吸睛,带子好大只煎得有水准,里面半透明,鲜味十足👍🏻个汁系我好钟意嘅明太子汁,够晒creamy惹味🤤✨Versace on the Floor - 呢杯cocktail有d似沙冰感觉,饮到士多啤梨同红莓碎,莓味浓郁,好易入口好啱女仔饮🍹 ✨Made of Gold - 呢杯mocktail好有惊喜,面头有两粒烧过嘅棉花糖,入口已半溶超正,饮品味道系伯爵朱古力,唔太甜而带有微甘,值得推介😻