2016-08-29 5374 浏览
一年一度又到生日😌同朋友又好耐无见决定揾个地方High Tea静静咁倾下计同庆祝但黎黎去去都系甜到漏既西式Tea Set已经食到怕怕最后竟然见到Nobu原来有日式Tea食即刻心心眼😍朋友Book位.星期日去到完全唔洗等😌正!最怕要等位..入到去地方都算大.见到个景更加唔需要讲野无敌海景😍😍😍原本念住只系一个普通tea set.朋友好sweet咁起订位时话有人生日.结果..登登登..无念过Tea Set都会有蜡烛同生日牌.实在太惊喜.个Set上台既时候下面仲有个日式木盒放左干冰飘住烟咁上.上面所有食物都好精致好靓.见到呢个look已经非常心动😋吹完蜡烛许个愿就即刻开动!!!呢个TeaSet比较多咸点.每样都各有特色同好好味.而且唔系平时出面食到既款式.内里有虾卷.三文鱼卷.一口牛.样样都岩岩好.松饼外松内软劲好味😌😋酒店地方果然唔同D😆格仔饼一样咁正咁好味.有特色😌另外令我意外既系.呢度既餐茶并唔系只系柠茶柠水咖啡咁行货.佢仲会有各式各样既绿茶饮品比大家选择.一样系跟Set既.绿茶控既我们梗系拣绿茶啦🍵我拣左红豆抹茶.朋友果杯抹茶就有芒果沙冰起里面.特别得黎又好味.重点都唔会太甜.岩晒我
一年一度又到生日😌同朋友又好耐无见
决定揾个地方High Tea静静咁倾下计同庆祝
但黎黎去去都系甜到漏既西式Tea Set已经食到怕怕
入到去地方都算大.见到个景更加唔需要讲野
无敌海景😍😍😍
格仔饼一样咁正咁好味.有特色😌
我拣左红豆抹茶.朋友果杯抹茶就有芒果沙冰起里面.特别得黎又好味.重点都唔会太甜.岩晒我地唔想食咁甜!
总括黎讲呢餐又好味.环境又好.Very Good!一定会再黎🍴
2016-06-26
庆祝纪念