2018-12-20 634 浏览
同事今日话要带我哋去太古城试吓间日本餐厅🍙 呵呵 原来系 大户屋 Ootoya HK 👀 日本版嘅 #大户屋 我就帮衬得多,香港版嘅食物唔知有咩唔同呢👀?!餐牌嘅设计似乎同日本嘅一模一样,不过价钱就贵咗三至四成🥴 不过唔紧要,最紧要就系好味道🍽 #小秘书 劲为食,随咗点咗份 #猪扒玉子锅定食 🐷 仲叫多四件 #吉列广岛蚝 做小食🤪 可惜我啲 #饭脚 都唔欣赏,唯有等我同 #靓妈妈 K.O 咗佢哋啦😬 #小秘书 就好满意呢一餐喇🤤 虽然上菜就慢咗啲,不过我叫𠮶个 #猪扒玉子锅定食 真系唔错👍🏻 温泉蛋+一层薄薄嘅蛋浆铺喺猪扒上面,调味较得啱啱好🤩 不过餐厅个侍应就奇怪咗啲,行埋嚟望住我哋张枱... 我估佢想收碟挂🤔 但系佢又唔声唔气,直至我哋递个食物盘俾佢先伸对手出嚟🥴 佢如果唔想弯低条腰,可以等我哋走咗先清枱㗎嘛!古怪🧟‍♂️

2018-12-20
庆祝纪念