2018-09-13 1403 浏览
今次去高空发展,咁岩做gym 系加州大厦,所以决定加州大厦入面求其选择一间,点指兵点中依间餐厅。入到餐厅我念大部人都会比佢既装修吸引,简单但有气派。我好钟意。服务唔错,侍应完全无待慢过。上菜速度快而准,唔会因为系lunch而乱咁上菜,睇得出待应同厨房沟通得好好,食完第一道菜先叫厨房准第二道,保证到食物温度。我觉得一间餐厅好唔好食好睇佢可唔可以做到一个好既lunch,而依间佢就做到!我原本唔太钟意意大利菜,因为全部意粉薄饼蕃茄,调味又要小,觉得好闷。但依间有啲唔同。我系佢份set lunch menu 选择左蕃茄汤同sea bass ,个汤浓而不酸,香浓蕃茄味带小小香草味,汤面加上九层塔增加不小风味!Sea bass 炸得岩岩好,外脆内软。。加上酸菜食到停唔到口!依间餐厅可以经常黎!
点指兵点中依间餐厅。
服务唔错,侍应完全无待慢过。
依间餐厅可以经常黎!
  • Sea  bass