2017-05-19 319 浏览
朋友之间倾开饮饮食食就提起呢间新概念西餐厅系集 KOL场 x 轻食西餐厅于一身~ 两样都岩我心意~ 所以决定要先踩踩线,拎下d资料先。 呢度都唔算难揾,D2place2应该系一个新场,全部商铺装潢都好新净~系一好舒服既商场~而Kool就响一楼,大大间,一上扶手电梯就到。门面望落已经好大,仲有d位响铺出面,好宽敞,见到仲有拍摄同录音棚比KOL用成个场好吸引。人唔多~坐低慢慢拣野食~其实唔驶点拣,因为朋友一早讲左,第一次黎到一系定要试汉堡同意粉!今日一个人黎睇睇,无人share 唯有净系叫住必试既牛油果汉堡先啦!朋友系无介绍错,牛油果汉堡系真系必试之选,抵依食又好味道!牛肉汉堡唔太油又仲有肉汁,赞!加上其实牛油果酱同蕃茄他他都好岩我口味,劲fresh~ 不过食完个汉堡都食唔晒d薯条,都几足份量!下次要一班人黎试多d野食先得!
牛油果牛肉汉堡
牛油果牛肉汉堡