2020-01-28 779 浏览
天气冻突然好想打边炉去左日日涮呢间去试食话说去到拣左$238果一款既牛小排放题+刺身;汤底拣左四川麻辣同寿喜烧,个人觉得四川麻辣味道系ok ge, 真的辣,但太油。而牛肉同刺身分别叫左3round, 3round 都系一致靓牛,刺身都系,可以睇相核对下😆加上都有牛味,不错不错:)唔似平时去既日x, 牛x, 牛xx果啲,会食第2,3round时明显啲肉无咁靓同埋比较少。刺身系好味,仲系好味过本地某「高速」连锁寿司店佢其他自助任食既类别其实有好多,仲有好多特别既熟食,但我太饱,无试太多~反而走左去试佢啲蛋糕,恕我唔识欣赏,唔食一啲都唔会浪费既。雪糕雪条方面只系雀巢公司,不过有啲特别款「紫糯米雪条」好似糖水既☺️都不错果日系年初三,有位,坐既空间都唔错,唔逼,可以三、五知己食饭畅谈都ok话说都有个小插曲系我叫左汤底去等左十几分钟都未黎个锅,但后来者已有锅,有少少不爽,但叫侍应帮我追,佢立即在我面前call咪跟进,好快就有啦,真系觉得有人跟进!所以整体感觉良好,主要既牛鸡猪同刺身都好味😋我估会再去食!
天气冻突然好想打边炉
去左日日涮呢间去试食
话说去到拣左$238果一款既牛小排放题+刺身
刺身系好味,仲系好味过本地某「高速」连锁寿司
反而走左去试佢啲蛋糕,恕我唔识欣赏,唔食一啲都唔会浪费既。

所以整体感觉良好,主要既牛鸡猪同刺身都好味😋我估会再去食!
牛小排
2020-01-27