2010-04-06
闷闷地匿系屋企唔愿出街, 记起最近收过一张传单 - Mr Big, 所以上佢个网睇下有乜食, 望下个Menu, 唔贵㖞, 又好似好多野食, 所以决定叫外卖.睇个website, 好想食佢主打既炸鸡, 但又想食烧排骨, 所以取舍下只好叫后者.叫左个轻松套餐 + 烧排骨, 从打电话个刻到收货只系不到半小时既时间, 食物送到既时候仲系热棘棘, 唔错唔错.轻松套餐 = 1个普通size pizza + 1 个意粉 + 两个汤 or 两个汽水 or 一份蒜茸饱Pizza - + $$ 要左个四四六六, 即半个唔同口味, 拣左火棘墨西哥 + 巨人游世界. 火棘墨西哥- D 棘椒好惹味, 仲有双重芝士, 交集埋一齐, "正" 巨人游世界- 基本上都好好味, 有D 似pizza hut既至尊, 口味丰富,但相比之下, 味道较墨西哥逊色左, 因为食完火棘墨西哥, 无论刺激感 + 芝士口感都简单左.意粉 - 海鲜阔条面, 浓郁忌廉味 + 数量唔少既蚬肉同蟹柳, 好满足香草烧排骨 - 估唔到有咁大件, 切件计, 有六件, 仲有薯角伴底, 感觉好抵食.总括
总括黎讲,咁既价钱可以食到OK 有水准既pizza, 可以重温le~~