2021-02-26 1640 浏览
听说呢间位于中环置地广场泰国菜非常好食,今次终于有机会去试下😍Phad Thai📍卖相 ⭐️ ⭐️ ⭐️ 📍味道 ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️💬味道非常好👍🏼一般炒金边粉味道都会偏甜,或者偏酸,或者炒到金边粉一旧旧,调味真系刚刚好,够香够味,虾🦐够大只,最好食系又肥又短既芽菜,呢款芽菜不是香港本地芽菜,真系去泰国旅行时系当地食到的芽菜一样🥰烤牛肉沙律🥗📍卖相 ⭐️ ⭐️ ⭐️ 📍味道 ⭐️ ⭐️ ⭐️ 💬真泰式风味,沙律酱汁够辣,非常惹味,越辣越想食,牛肉🥩烤得够香,但可惜牛肉较为韧,淋d会更好冬荫公汤📍卖相 ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️📍味道 ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ 💬一贯好食😋汤唔会太酸,又唔会太咸味道够香浓,带点海鲜味👍🏼👍🏼👍🏼整体味道非常有水准,午市非常多人,建议订位,我walk in 要等超过半小时🥲坐位较迫,亦都比较嘈吵,因餐厅唔算大,但味道搭够👍🏼

Phad  thai

📍卖相 ⭐️ ⭐️ ⭐️
📍味道 ⭐️ ⭐️ ⭐️

📍卖相 ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
📍味道 ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
💬一贯好食😋汤唔会太酸,又唔会太咸
味道够香浓,带点海鲜味👍🏼👍🏼👍🏼

Phad  thai
牛肉沙律