同朋友聚会,去《太平洋酒吧》食午饭,我哋去左将军澳中心B1楼B02号舖果间,环境舒服,一边食一边倾,赏心乐事!我哋叫左2个甜品和2个意粉。Tiramisu  waffle burger呢个系一个甜嘅burger,佢用两块窝夫夹住Tiramisu味嘅雪糕🍦,好香咖啡味!仲有麻糬同埋士多啤梨🍓,呢个配搭超幸福呀!😍焦糖 waffle burger超甜美,浓郁嘅焦糖窝夫burger,窝夫夹住忌廉雪糕同埋烟韧嘅麻糬,甜甜嘅焦糖夹埋微酸嘅士多啤梨真系超正!皇牌烟熏猪腩片卡邦尼超浓郁卡邦尼,好香奶🥛味和蛋🥚味,酱汁超creamy, 再配上咸香的猪腩片和一大堆芝士碎,成个味道提升左10倍,真系超级「芝」味!顶级西冷牛扒忌廉BB菠菜超多菠菜的意粉🍝超正!入面有蘑菇和咸香脆口的烟肉粒,令整个较为清淡的菠菜意粉提鲜,厨师🧑‍🍳真系对落芝士呢様野唔手软的👍我仲加多块西冷牛扒,牛扒juicy好味!

我哋叫左2个甜品和2个意粉。
Tiramisu  waffle burger
焦糖 waffle burger