2023-08-21
朋友系附近做野,我就约佢去哩度食晏,平时经过又系好想试下。餐厅装修好日式feel,环境几舒服。12:30去都有位,唔洗等。😋温泉蛋汁烧牛柳饭 $118(午餐包:沙律,面豉汤,热柠檬茶)我同朋友睇完个Menu都系一齐拣左哩个,因为大家都钟意食牛。而且见到隔离枱都系叫哩个,卖相唔错。有好多牛柳粒,唔算好硬,都好入味。除左牛同蛋仲有d配料,如洋葱,花生粒,炸蒜片,葱粒。配埋只温泉蛋混埋个酱汁,好好味,基本上我同朋友都食晒成碗👍🏻如果系附近返工既朋友仔都可以去试下哩间,入坐时店员都会通知入座时间一小时,不过一般冇人等都会比你继续坐,唔会真系赶你走。⭐️⭐️⭐️⭐️(5星为满)幸圆 (鲗鱼涌)鲗鱼涌英皇道1001号1楼1-2号舖饮饮食食 #食好西 #周围玩 #周围食 #介绍返 #餐厅推介 #美食 #香港美食 #鲗鱼涌美色 #香港打卡餐厅 #打卡 #香港特色餐厅推介 #吃货 #yummy #hongkong #hongkongfoodie #hkfoodie #hkfoodblogger #dinner #lunch #幸圆
😋温泉蛋汁烧牛柳饭 $118
(午餐包:沙律,面豉汤,热柠檬茶)
有好多牛柳粒,唔算好硬,
⭐️⭐️⭐️⭐️(5星为满)
幸圆 (鲗鱼涌)
鲗鱼涌英皇道1001号1楼1-2号舖