2021-03-24
2069 浏览
这间Olive Cafe位于荃湾西角楼路附近嘅店舖,店舖环境装修都好有怀旧feel嘅感觉🤔,坐系到回到五六十年代的情景,同时餐厅播唔同年代的歌曲,真系好配合餐厅嘅环境,感受到回想过好嘅年代的时刻🤔,真系唔错👍!.Olive beef steak餐厅嘅Olive牛扒系用石烧,令到牛扒更加吸引更惹味😮🤤,去嘅牛扒卖相够哂份量,肉质睇见感觉好嫩滑好想食🤔,牛扒切落去十分之松软,食到入口牛扒味道好鲜味,肉质味道浓郁,食到入口肉质恰恰好,味道真系好正😋👍!.日式吉列黑豚肉金黄色松脆嘅外皮,十分之吸引,真系够哂松脆,黑豚肉比松脆嘅外包住,保存肉质水份唔会流失,令到黑豚肉味道一样好美味🤔😋,豚肉咬落去肉质松软,味道都唔错咬落都好有口感🤔,真系好有水准!.Snowball,Honey Moon呢两款饮品味道都唔错🤔,饮到入口感觉可以饮到以往的味道🤔😋,同我所饮过的味道都'好似,所以觉得好好饮!.**价钱方面一般,但系食物都有质素,又唔需要比加一服务费,我觉得好抵食👍👍👍**
Olive beef steak
日式吉列黑豚肉
Snowball,Honey Moon