2022-06-14 457 浏览
元朗YOHO li间Urban开左好多年, 回想初初排哂长龙真系夸张, 店家啲面包同蛋糕一向都高质, 连堂食嘅西餐都好好食, 黎开YT带住Boy都系要入mall食🫣(利申自己一向有帮衬小店架🫣).🍴****餐厅有IKEA BB櫈架**** 真系好重要❗️要赞店员set櫈都无话唔耐烦👍好热心n NICE👍, 睇得出店员们相处好融洽😂.#bb櫈🍴慢烤香草🌿春鸡*全只*会唔会劲抵食? 个set有全只慢烤春鸡+一款pasta, 只鸡原只上见到面头大量香草🌿制作认真. 比正常烤嘅时间同温度再调较而用多左时间烤成嘅鸡肉特别嫩滑, 同埋易切, 加上成只烧鸡竟然无一part系嚡!!👏🏻 2个大人share份量真心多, 抵食推介!🍴三文鱼菠菜忌廉意粉以几大块好味烟三文鱼铺意粉上面, 喺意粉入面嘅烟三文鱼就系熟gei👍好足料, 意粉整得刚好Al Dente口感, 佢足料个点就系菠菜同三文鱼份量够, 忌廉汁浓稠度好好, 条条意粉都超级挂汁.🥣餐汤嗌li张menu嘅set最抵我觉得系唔使加$18有龙虾🦞汤同Peach Tea. 近排大热嘅龙虾🦞😂汤味道浓, 𢳂起有小龙虾🦞肉呢. Peach Tea够哂大杯又好饮

#bb櫈

慢烤香草🌿春鸡*全只*
薯条

🥣
餐汤
龙虾汤+Peach  Tea

嗌li张menu嘅set最抵我觉得系唔使加$18有龙虾🦞汤同Peach Tea. 近排大热嘅龙虾🦞😂汤味道浓, 𢳂起有小龙虾🦞肉呢. Peach Tea够哂大杯又好饮.
🍰
招牌切件蛋糕
NY  Cheesecake

我Boy坐到成餐饭点都要奖励下佢嘅😂蛋糕喺出面cake柜拣, 我地拣左NY Cheesecake, 好味唔会过甜, 食得出sour cream同浓厚忌廉芝士, 认真制作嘅cheesecake饼底造到上埋个边Good!
2022-06-14
薯条