近期屋企装修,所以搬咗去家姐上环𠮶度住,变咗上环之友~ 呢间系家姐嘅近期至爱嘅饭堂,不论堂食定拎走,佢几乎差不多隔日就嚟食一次,南记相比之下啲𩠌冇呢度咁多款式同特别,呢头又冇谭仔~ 所以一定要写下食评支持下!! 加上家姐超级钟意食芫茜,每次黎都必定叫佢哋要落多d芫茜,佢哋又好好服务一定顺应家姐嘅要求,所以家姐非常支持呢间店!! 汤底除咗芫茜之外,仲会有芽菜,酸菜,韭菜同葱~因为我哋都好钟意食车仔面,最钟意叫好多嘅𩠌,所以每次睇都最少叫四个𩠌~ 四拼小窝米线$53,每次黎都必叫炸响铃,好脆!! 浸少少同埋食简直一流,正!! 卤水大肠又系必叫,腌得好好味!! 冬菇,超级大旧同切得好厚,真阔佬!! 试过金奖腩肉同埋肥牛都好正!! 呢几款餐厅话来料贵,所以就要再加多一蚊~ 另外呢度叫柠乐同可乐都系同一价钱加$9~呢度嘅米线有水准,特别钟意啲𩠌,好味抵食~

另外呢度叫柠乐同可乐都系同一价钱加$9~

呢度嘅米线有水准,特别钟意啲𩠌,好味抵食~
2016-08-27
  • 小窝米线