2024-08-02
斩料加𩠌🥡买只鸡,唔一定系烧味店既😏外卖店都有得买🛒全港首间窑鸡专门店🇭🇰每日供应既数量有限,记得要预早落单📝~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪丰味窑鸡 ($168/只)有多层锡纸包住🤲🏻,再放系橙色🧡保温袋入面,返到屋企都仲𝐊𝐞𝐞𝐩到温度🌡鸡🐓内塞满大量洋葱 • 葱...,鸡皮烤至微微焦脆✨鸡肉够入味,肉质嫩滑 • 撕开仲系有肉汁个种💦𝐒𝐢𝐳𝐞都唔细,𝟐-𝟑个人𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞都𝐎𝐤𝐚𝐲🤗另有配多包辣粉🌶不过我觉得点少少底既汁先食,已经好够味就冇加到😝.赞赞位💕有提供劳工手套(隔隔热)🧤 • 即弃胶手套🧤,用手搣黎食够晒爽呀😝.~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🔺 只有外卖,不设堂食~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•
外卖店都有得买🛒全港首间窑鸡专门店🇭🇰
每日供应既数量有限,记得要预早落单📝
▪丰味窑鸡 ($168/只)
鸡🐓内塞满大量洋葱 • 葱...,鸡皮烤至微微焦脆✨ 鸡肉够入味,肉质嫩滑 • 撕开仲系有肉汁个种💦
𝐒𝐢𝐳𝐞都唔细,𝟐-𝟑个人𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞都𝐎𝐤𝐚𝐲🤗
另有配多包辣粉🌶不过我觉得点少少底既汁先 食,已经好够味就冇加到😝
🔺 只有外卖,不设堂食