2024-07-02 168 浏览
继续放暑假mode饮饮食食relax吓!我哋成家去咗 炑八 食韩烧,可以满足我哋嘅食欲之余,又可以满足小朋友 想玩 波波池 嘅愿望,一举两得!我哋大人一边烧、一边睇住玻璃房里面嘅小朋友玩,舒服!  要重点介绍个 菠萝猪肋肉拼牛肋条,两款肉件腌好就放响空心菠萝入面,肉件好𣺉入味,食完仲可以叫员工切左个菠萝烧嚟食,好正!另外都烧咗个 外裙肉,薄切好快熟,入口即溶,我又钟意用生菜包嚟食,减低油腻感~除咗点牛、猪肉之外,我专登叫咗个儿童餐,造型超可爱,系 “爸爸享爱啤酒造型饭团 “ 用咗小朋友爱吃嘅芝士、火腿嚟整,食得特别开心~想讲碟 辣炒泡菜猪肉 好惹味,每件猪肉都有少少烟烟韧韧嘅肥膏夹住,口感好好!食烧肉一定要order杯冰冻果茶! 今次就饮 士多啤梨果茶 同 手打鲜橙茶,下次可以再encore~细妹玩完 又话要食甜品,最后佢同家姐几分钟就KO咗个 棉花糖朱古力迷你pancake