餐厅: no.11
资讯:

2023-03-01 61 浏览
我哋Book左间渡假屋🏨留2日1夜, 入住前先去食个brunch祭五脏庙, 见附近呢间coffee shop☕装修几cool, 在outdoor 已有座位, 正合我意, 室外有著柔和阳光☀️, 带有和缓微风, 引来很怡静舒适的感觉, 令人心旷神怡。~No.11 All Day Breakfast$108有脆口牛角包,烟肉香肠一齐食香浓肉味, 焗蕃茄滑蛋好味到不得了, 配菜仲有大啡菇同沙律,已够饱了🥰真系足份量👍~冻泡沫咖啡☕, 几好饮,够滑溜啡味香浓~另加烟肉酸忌廉焗薯, 面头既烟肉夹杂酸忌廉入焗薯内食, 食到👍🏻手指头都食埋😋完成岩我口味,沙律清新,焗茄新鲜好食❗️最后食埋酸种面包🍞和烟肉食, 香肠炒蛋,食指大动👍🏻👍🏻好满足🫶第二日再来食多餐美食🤩🤩🤩
~No.11 All Day Breakfast$108
第二日再来食多餐美食🤩🤩🤩