早几日去咗铜锣湾耀华街嘅「度」 𝗰𝗮𝗳𝗲 ,主食同☕️ 都唔错ദ്ദി ˃ ᵕ ˂ )而且亦有唔少得着!店舖不大,但楼底高高,坐得舒服✨店内定期有做唔同主题嘅展览,我哋去𠮶日咁啱系𝗪𝗮𝘁𝗼𝘁𝗼 𝗔𝘀𝗶𝗮 展览嘅最后一日,了解多咗呢个帮助乌干达孤儿嘅组织,店内亦有唔同嘅慈善寄卖品!🤎忌廉明太子带子扁意粉 $𝟭𝟮𝟴喜欢意粉嘅酱汁,浓稠挂汁,带有香浓唔腻口嘅奶香味🥛扁意粉煮得刚好,带子亦好鲜美呢💓牛油果黑松露炒蛋酸种面包 $𝟳𝟴𝗦𝗼𝘂𝗿𝗱𝗼𝘂𝗴𝗵 外脆内软,微微酸 ˶˙ᵕ˙ )ノ゙黑松露炒蛋亦炒得刚好,加埋🥑一齐食好好味。如果牛油果再熟少少就更加好✨𝗛𝗼𝗺𝗲𝗺𝗮𝗱𝗲 𝗧𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂 $𝟲𝟴自家制嘅𝘁𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂😋😋 上面仲有好可爱嘅姆明饼干,水果新鲜⭐️ 朱古力味比咖啡味重,略嫌蛋糕有🤏🏻🤏🏻干身><𝗘𝗮𝗿𝗹 𝗚𝗿𝗲𝘆 𝗟𝗮𝘁𝘁𝗲 $𝟱𝟴呢杯拿铁以伯爵茶为基底,茶味芳香同牛奶好搭,好满意👍🏾

忌廉明太子带子扁意粉 $𝟭𝟮𝟴

牛油果黑松露炒蛋酸种面包 $𝟳𝟴

Tiramisu

𝗛𝗼𝗺𝗲𝗺𝗮𝗱𝗲 𝗧𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂 $𝟲𝟴

𝗘𝗮𝗿𝗹 𝗚𝗿𝗲𝘆 𝗟𝗮𝘁𝘁𝗲 $𝟱𝟴
呢杯拿铁以伯爵茶为基底,茶味芳香同牛奶好搭,好满意👍🏾