2021-10-29
食热狗🌭️就梗系要配埋满满啲芝士先正啦😍齐柏林热狗屯门锦荟坊分店唔止外卖,店内仲🈶️黄色大油桶做枱嘅企位🉑以堂食同打卡📸热狗点咗澳式风情热狗同芝味热狗,热狗包热辣辣又松软😋Best Seller嘅澳式风情热狗馅料🈶️纽纶堡肠、菠萝🍍千岛酱、烟肉,再喺上面加芝士。味道酸酸甜甜,材料十足😋芝味热狗上面嘅芝士真系劲澎湃🤩三重热溶芝士下面系粟米、蛋黄酱同埋法兰克福肠。每一啖都系满满嘅芝士,芝士迷必点😉跟餐可以加$5升级做CHOKCHOK薯条🍟咁就梗系要试吓啦~我哋点左比较特别嘅地道椒盐CHOKCHOK粉,食落又真系好似㗎㖞😆好惹味~鸡鸡餐嘅德国咖喱酱汁都几特别,所以我哋又试吓😆 咖喱唔会好重,因为有茄汁嘅关系所以酸酸甜甜。最特别嘅系好似有啲起泡喺入面,好似食紧爆炸糖咁会炸你条脷😝脆香单骨鸡翼系新出嘅,仲要限量供应,所以我哋都点左。外脆内软,外皮有少少胡椒辣味,单骨亦都好方便食👍🏼