2022-12-22
自己本身都成日喺呢度食放题,钟意呢到唔净系得打边炉,餐厅里面亦都会提供炸炉,可以自己与炸串串食,如果叫一个贵价啲嘅餐,仲可以有埋寿喜烧食。餐厅嘅梅酒同清酒系任饮,店舖前有一个大大块宣传海报,吸引左好多人入去。汤底方面,我一定会叫鸳鸯汤底,我叫咗3.7牛乳同埋寿喜烧汤底,牛乳个汤我食到有少少猪骨味,所以应该都有猪骨汤底嘅成份喺里面。餐厅嘅小食都系任食,我自己就钟意食章鱼烧同埋薯饼,新鲜炸起,香脆可口。佢哋嘅刺身,如果叫一个贵价啲嘅餐,就可以任食,相反就可能要俾少少钱另外叫,但我知道嘅系,如果加$30 ,都可以任食。我叫左赤虾同象拔蚌。我俾左四百几蚊,要左一个和牛嘅套餐,牛嘅油花分明,入口香口牛味浓。另外亦都有黑毛猪,同埋羊肉、鸡肉,每一款郁到有浓郁嘅香味。肉质爽脆,非常不错。