2010-02-04
平时都有去开食lunch... 不过今日去到... 真系一肚火...今日一大班人一齐去食... 两张table 成差不多30个人去食... 两张table 食o既o野一样,咁应该最后张单每碟都系双数o架.. 但系... 唔系㖞.... 我o地见到张单有好多单数o既点心就同佢讲要佢改番o岩啦~~~ 原来佢将三张table o既数人o左去张单度... 仲要只系得一张table 系o岩o既.. 有无搅错呀~~ 平时check 单都系系咁check 下算o架啦~~ 今次因为见到有咁多单数点心先会知有问题o者本来要佢改番都无乜o野o既...不过... o个个出单o既阿姐搅o左好耐都搅唔掂,我o地俾番张叫点心时出o既单俾佢叫佢再入过算啦~~ 好过系咁改番o的数呀~~~ 佢又唔听系咁改... 搅o左好耐呀~~ 搅到我o地都发晒火... 之后先有另一个人应该高级o的o既人o黎... 帮我o地由头入番o罗... 一早都叫佢咁做o架啦~~~ 知唔知为o左等张单我o地得o左几耐呀~~! 差不多成45分钟呀~~~ 有无搅错~!!! lunch time 都系得o个1 个钟加埋搭车我o地食o野o既时间都无一个钟
本来要佢改番都无乜o野o既...不过... o个个出单o既阿姐搅o左好耐都搅唔掂,我o地俾番张叫点心时出o既单俾佢叫佢再入过算啦~~ 好过系咁改番o的数呀~~~ 佢又唔听系咁改... 搅o左好耐呀~~ 搅到我o地都发晒火... 之后先有另一个人应该高级o的o既人o黎... 帮我o地由头入番o罗... 一早都叫佢咁做o架啦~~~ 知唔知为o左等张单我o地得o左几耐呀~~! 差不多成45分钟呀~~~ 有无搅错~!!! lunch time 都系得o个1 个钟加埋搭车我o地食o野o既时间都无一个钟~~! 搅到我o地迟大到呀~~~ o的人仲要一o的歉意都无~~!! 真系好离谱o罗~!!!