2010-09-01 101 浏览
见到做紧特价$98龙虾伊面,就去了试,可惜极之失望,点解?话说当我咃叫龙虾伊面之时同时有两碟龙虾伊面一齐传送,一碟眼只已经好多龙虾肉,另一碟就只有头、尾同脚,当阿姐把头同脚的那碟放在我们桌上,我们当然要求要第二碟啦!!!!点知传菜阿姐没有理我哋全台究合七个人把声,一支箭将只有肉而无骨的龙虾伊面放在我隔壁的枱上,当时我们跟一名中年的部长要求跟换,她说我哋无办法控制龙虾的大细,这个我当然明白,但细心一看我们的龙虾伊面既然有"两个头两条尾"无钳同只得两旧肉,女部长话龙虾嚟至澳洲所以细D,我都去过澳洲但就无见个两个头两条尾既加无肉嘅龙虾罗,叫佢换又话唔得。之后再见到一个几高加几肥的男经理,将同一碟龙虾伊面show 比佢看,我哋要求换第二碟,佢比我地的答案系"帮你取消佢我都无办法"你做经理都无办法,咁边个有办法,学刘德华话"今时今年咁嘅服务态度系唔得 ga"依佢地所讲一碟面系一只龙虾,咁点解释我哋果碟有两个头两条尾"无钳加只有两旧肉,咁都叫一只,唔通果只系K胎,好明显隔壁枱认人将我们果只龙虾嘅肉偷哂去佢果碟咁我们系极之无奈的情况下只好取消,见佢地重有另一个特价菜系蟹加虾,咁我哋只好改另一个,点之
见到做紧特价$98龙虾伊面,就去了试,可惜极之失望,点解?

咁我们系极之无奈的情况下只好取消,见佢地重有另一个特价菜系蟹加虾,咁我哋只好改另一个,点之又话卖哂‧‧

咁我哋叫另一位高高瘦瘦好多巢斑的女经理帮我哋再落单叫龙虾伊面,我哋将之前嘅忙情况告知,点知佢话控制唔到,叫我们唔好再叫龙虾伊面,所谓经理佢嘅服务态度都可以咁,咁我哋又可以点!我问如果我哋要投诉咁可以点,女经理话同佢讲,咁即系无野好讲啦!!!!!!完全未试过食一餐饭系可以食到咁受气同无助

咁我只好上openrice将我咁气顶的一餐饭同大家分享,如果你想食到一肚气,你就试吓啦!不过我以后都唔会去ga la !!!!!!!! >.<
2010-08-27