2019-09-18 816 浏览
一坐低就紧系叫杯啤酒先啦!老公最钟意饮黑啤,一般嘅都劲苦,超surprise 今次试嘅黑啤系又滑又易入口!仲要劲大杯!钟意饮啤酒嘅你必试。先黎左个黑毛猪,猪腩仔!佢似好厚肉嘅bacon咁。配埋佢个梨汁!甜甜咸咸咁,超野味!送酒/前菜一流!之后系上避风塘软壳蟹!卖相10分特别,用笼仔上,好有传统风味!佢避风塘得黎,又mix左d 新嘅元素系入面,有薯片一齐!成件事更加香口左!佢一d都唔辣,咩人都岩食。唔好以为佢好似出面食开咁得细细一只软壳蟹!佢有成2只仲要大大旧,超底食之后上10安士嘅牛扒,我地叫5成熟,我觉得有dd熟得制。牛味算香浓,即使熟得制都唔会话硬到咬唔到咁!钟意佢个汁系分开上,唔会影响牛味!如果有埋特色嘅盐就更好!上餐超有次序!我最钟意系咁!最后食埋个鱼猫耳朵!超饱!鱼嘅皮煎到好脆好香,唔钟意食鱼皮嘅我都觉得好好味。最后系必食最有特色嘅whiskey 豆腐花!自己倒埋一齐再等15mins! 店员话whiskey 系餐厅自己浸!真系得左啦!食第一口真系充满惊喜!热得黎,又真系估佢唔到,超超超浓酒味!估唔到豆腐花都可以并酒!仲要咁夹!好有特色!底你平日都会full house!

最后系必食最有特色嘅whiskey 豆腐花!
  • 威士忌豆腐花