2019-08-06 804 浏览
成日去百乐中心食饭 经过都见到呢间装修好别致 有条恐龙做标志既外卖餐厅🦖 连餐牌都好似好吸引 今日终于去咗试啦😆餐厅以外卖为主 另有两张枱比客人立食 摆切都好有特色😛 餐牌主要分为便当 腐皮寿司同饭团🍙 样样都咁吸引我地当然每样都要试下啦😂 我地拣左4款腐皮寿司 2个饭团同一个便当🍱 腐皮寿司我地试左三文鱼牛油果 明太子三文鱼 黑松露带子粒同葱呑拿拖罗蓉😍 4件系超级大件丫 份量劲多 甜甜既腐皮同刺身好match 三文鱼牛油果好fresh👍🏻 明太子三文鱼唔驶讲惹味好食 黑松灵带子既黑松灵够哂浓 葱呑拿拖罗蓉鱼生真系多到满泻好满足 如果饭粒再煮耐d淋d相信口感会更好😆饭团方面我地就拣左蟹膏同黄金鱿鱼味 蟹膏酱同样足料 啖啖都食得到🦀 黄金鱿鱼仲有鱼籽系入面 口感丰富几好食😋压轴登场既系爆汁肥牛饭 超多肥牛配上香甜既咖哩汁真系令人食完一啖又接一啖 味道唔辣 肥牛份量之多绝对足以送哂成个饭👅 套餐仲送味噌汤或绿茶 铜锣湾区外卖又多一间好选择啦🌟

爆汁肥牛饭
套餐仲送味噌汤或绿茶 铜锣湾区外卖又多一间好选择啦🌟