2022-09-22
见外卖APP有堂食优惠,所以就去试下呢间小店。点知去到话做唔到外卖APP个优惠,都唔系第一次,外卖APP堂食优惠次次D餐厅都话唔知/冇,奉劝各位尽早cut左外卖APP佢!讲返正题,间小店好好人,佢做唔到外卖APP个优惠都肯比返个全单9折我,而且有礼貌,服务可以比100分。我叫左个Whiskey Wagyu Beef Burger同Nachos.Nachos好有惊喜,有牛油果酱喺面,唔系就咁比D干珍珍嘅粟米片。牛油果酱味道都好浓,好抵食。Burger好特别,入面有支滴管喺度比你喞D酒落去嘅!本身以为Whiskey系讲紧个酱,点知系比个滴管你打卡,好有创意!包身系脆嘅,汉堡肉有肉香亦唔会有咬唔到嘅筋、有少少肉汁唔会太亁,唔知系咪错觉,喞左酒附近嘅肉宁舍柔软香滑!
Burger好特别,入面有支滴管喺度比你喞D酒落去嘅!