2018-05-05 444 浏览
老实讲,各式各样嘅汉堡包都有食过,要称得上好食嘅喺我心目中就无咩边间~呢排呢间嘉堡汉堡好似好hit咁,最钟意凑热闹嘅我又去帮衬下先!佢地嘅汉堡包好似细个玩电脑游戏𠮶啲咁,做到好似假咁靓啊~(尤其系块生菜,又绿又大块真系好少见)每层都好厚好大旧,每啖都要擘大个口先食到!层次丰富,洋葱嘅香味令食个包加分不少!鸡扒非常juicy,再加埋佢地嘅秘制酱汁,一路食一路滴,好味到唔识形容!另外加左薯格,多到装满哂个纸袋,点埋茄汁食好满足啊!个人认为,要判断间店好唔好食,一定要点佢地最普通嘅食物。呢款芝士牛堡非常出色!洋葱同烟肉都煎到非常香,生菜够甜够新鲜,溶左嘅芝士再配埋好有牛味嘅牛肉⋯⋯好似废话,但真系好好食呢!值得赞嘅系佢地嘅牛唔会煎到干哂,肉汁无停过咁流出嚟,虽然食到好狼狈,但系因为咁好味至食得咁开心!呢间汉堡已列入我最喜爱餐厅之一,值得一试啊!!!

香葱鸡扒堡

香葱鸡扒堡

芝士牛堡

呢间汉堡已列入我最喜爱餐厅之一,值得一试啊!!!