2021-04-06
肺炎数字有所下滑, 假期终于可以同朋友食下饭了!!!位于MK 575的缘味小聚地点对我地黎讲又就脚, 价钱又合理, 可以边食边倾餐饱!我地叫最平果个餐已经有齐蛏子, 鲍鱼, 抵呀!待应9秒9已经上左个汤比我地, 又足料又冇味精, 唔怪得标榜六小时的杰作然后又好快上左一大盘海鲜比我地! 我地都超期待!鲍鱼有1/3只手掌咁大, 好劲!!! 而且好弹牙, 系我今晚最爱待应都好快手, 不停咁帮我地处理左一批海鲜, 掌握时间真系一流, 令海鲜既鲜甜全部都可以呈现在我们的口中!带子都超级大粒, 我地食得超级满足!食左阵就有个八宝饭上枱, 记住要混埋一齐先好食, 好惹味, 食完完全唔觉自己食左碗饭当然仲有菜食, 确保我地饮食平衡咁当然有任食既安格斯牛, 牛味浓, 肥廋比例合理, 我食左好多下!虽然食到好饱, 但甜品系另一个胃, 佢既糕点真心系一绝, 而且好多款, 几饱都一定要食!总结又好味, 倾计一流既地方, 值得注意系佢地既汽水啤酒任饮系要加钱的, 唔想加既其实佢个茶都几好饮, 有少少甜味, 几特别
我地叫最平果个餐已经有齐蛏子, 鲍鱼, 抵呀! 待应9秒9已经上左个汤比我地, 又足料又冇味精, 唔怪得标榜六小时的杰作
然后又好快上左一大盘海鲜比我地! 我地都超期待!
带子都超级大粒, 我地食得超级满足! 食左阵就有个八宝饭上枱, 记住要混埋一齐先好食, 好惹味, 食完完全唔觉自己食左碗饭
当然仲有菜食, 确保我地饮食平衡
虽然食到好饱, 但 甜品系另一个胃, 佢既糕点真心系一绝, 而且好多款, 几饱都一定要食!