2021-09-01 156 浏览
假日黎呢间cafe食个brunch 喺唔错嘅选择👈环境非常清静舒服🤗佢嘅落地大玻璃 光线好充足🖼加埋周围嘅绿色植物 感觉好relax🌾餐厅喺半自助形式 水同餐具都系需要自己去攞🍽落单就系用QR code📱留意番呢间餐厅系冇做晚市🙅🏻‍♀️所以想嚟食嘢嘅朋友就记得要预早啲时间啦‼️🍳Egg benedict 𠮶english muffin 煎得微微脆口🍞但流心蛋味水准未做得好理想🤭其中一只蛋未有做到爆蛋浆嘅效果hollandaise sauce 有好香蛋黄味👃但酱汁就略为少咗啲🤏🥑Poached egg on avocado sourdough with sour cream 牛油果酱配上流心嘅水波蛋🍞加埋少少酸忌廉 食入口成个味道好rich🤩但不足之处系个面包皮略为硬身🤭所以会有啲难切嚟食 食相有啲狼狈

🍳Egg benedict

Egg benedict