有良心又高质的鸡煲和牛放题首先,入口唔算难揾,系商业大厦入面入到去服务好好,未到齐都叫你坐低先,饮住野等拣好食298 食澳洲和牛餐,下次要食和平要预早book定先有😭店员会先上一个鲍鱼海鲜鸡煲,食完之后会上齐澳洲和牛,顶级牛小排,牛白肉,牛肩胛,豚肉片豚肉片有惊喜,不过只尸都系食牛,个人喜好澳洲和牛,嫰口d,牛小排都吸引,牛白肉即系牛脂肪,烧烤会好好食,火锅就会留一层油骚味,未必个个岩食,我就会用两片和牛夹住牛白肉,食落去就好似食肥牛咁🤪🤪呢到仲一大埋基本配菜,都系d急冻野黎,我就DIY左一个响铃墨鱼滑饺,拆开响铃片,包住墨滑,出面咁就又几十蚊一碟喇,悭番最后,食足3个钟,加埋Oreo曲奇,同满满果肉嘅士多啤梨雪糕,食饱晒🤭🤭 芒果雪糕同泡芙就唔建议啦仲有会员制度😂😂📍熊本牛涮锅地址:尖沙咀山林道21号永胜商业中心2楼A号舖#hkfoodie #hkfood #hkig #hkigfood #foodmap#food #尖沙咀美食 #佐敦美食 #和牛 #鸡煲 #火锅 #异世界生活的大食仔
有良心又高质的鸡煲和牛放题

首先,入口唔算难揾,系商业大厦入面
入到去服务好好,未到齐都叫你坐低先,饮住野等

呢到仲一大埋基本配菜,都系d急冻野黎,

芒果雪糕同泡芙就唔建议啦

仲有会员制度😂😂