2021-03-01 919 浏览
间唔中都有系尖沙咀揾食,但从来都无揾到过呢间餐厅,原来尖咀有间咁出色既西餐系树😅最后我系点发现佢地呢?就系睇到有人介绍佢地个团购而得知😅所以话呢...自己帮衬之余,再写低介绍埋朋友既重要性,不能只有我帮衬麻💛💛Cosmos Restaurant & Bar💛位置就系宝勒巷,非常熟悉既地方,以前日日系呢头返工😂😂😂怀念😙讲返间餐厅,第一次去,inbox佢地问清楚泊车同有无限时,因为难得同好友食饭,都想倾耐啲🥰FB客服好好,有礼貌解答哂我啲问题,值得赞👍🏻一入到餐厅,环境唔错,座位舒服,周围都系文宣,连块隔板都贴咗几张,我钟意💛💛食物水准唔差,见到佢地个餐牌,好多款都好吸引🤤🤤🤤我叫咗个牛肩排配黑松露意粉,份量啱啱好,味道唔错😋朋友就叫咗个龙虾鸡扒仲配埋意粉,都几大碟,朋友话好好食😋佢地有做唔同区既团购/外卖,仲有好多款式可以选择,有兴趣既去佢地个fb睇下呀💛
最后我系点发现佢地呢?就系睇到有人介绍佢地个团购而得知😅

💛Cosmos Restaurant & Bar💛

FB客服好好,有礼貌解答哂我啲问题,值得赞👍🏻
食物水准唔差,见到佢地个餐牌,好多款都好吸引🤤🤤🤤
我叫咗个牛肩排配黑松露意粉,份量啱啱好,味道唔错😋
朋友就叫咗个龙虾鸡扒仲配埋意粉,都几大碟,朋友话好好食😋