早餐食华御结已经成为日常,有人觉得呢度既饭团几贵下,我唔否认;但质素真系有保证,味道好食,饭粒唔会雪到过硬,紫菜一定系脆卜卜,而且有唔同口味,每款口味都好独特。而家早餐仲新出了set, 有饭团配烧卖加饮品。重点系:方便!唔同地方都有分店,真系日日早餐都唔会厌。今日经过呢度,原来又开左新分店,咁岩8月又有新产品,我想写下呢件产品!冲绳风火腿扒玉子 (30hkd)当然,讲白d,其实系mix左香港风既珍宝日式饭团!唔好以为30蚊好贵,真系好大旧,大旧到当一个lunch都得。火腿扒,即系午餐肉,厚身而又充满油香,加上日式玉子,教我如何不爱上它~原来呢个珍宝饭团有唔同口味,等我听日再试下其他先!

冲绳风火腿扒玉子 (30hkd)
2019-08-28