2022-11-05 669 浏览
早几日放假去咗间好Chill Cafe☕️间店名好有意思,度,包括温度、深度、量度。咖啡是,人亦如是。店面用优雅的绿色设计,好吸精一望就见到!室内环境好舒服😌例如有梳化位,仲有隔音好好,系里面系好宁静,听唔到出面繁嚣嘅声音!食物都好好食又抵食😋🔸All Day Breakfast 全日早餐 $108卖相好靓,见到都好开心🧡用料全部都好新鲜!有番茄仔、炒杂菇、烟肉、肠、炒蛋、烟三文鱼、生菜🥬过嚟食个Brunch 都够饱,又健康!🔸Onsen-tamago Carbonara 温泉蛋卡邦尼意粉 $108意粉好有惊喜💛好好食!佢个卡邦尼酱好入味,每一条意粉都有,唔会太干身又够Creamy,先咁滋味!仲有表面有温泉蛋,吃的时候才戳破蛋黄拌匀,这样就能吃到鸡蛋本身,又可以捞入意粉入面!🔸Earl Grey Latte 鬼佬驽鸯 $58咖啡唔算贵,但好有惊喜☕️呢杯真系有浓浓嘅Earl Grey味,好有特色,值得试吓!🔸Matcha Latte 抹茶铁拿 $50呢杯无咖啡成份,我就系想试吓抺茶味道!因为个抺茶系煮过几次提炼出嚟,果然好香好浓嘅抺茶味🍵配上鲜奶,所以好滑!呢杯都可以试吓!「度」除咗环境、
早几日放假去咗间好Chill Cafe☕️
间店名好有意思,度,包括温度、深度、量度。
咖啡是,人亦如是。
店面用优雅的绿色设计,好吸精一望就见到!

食物都好好食又抵食😋

🔸All Day Breakfast 全日早餐 $108

🔸Earl Grey Latte 鬼佬驽鸯 $58

🔸Matcha Latte 抹茶铁拿 $50
呢杯无咖啡成份,我就系想试吓抺茶味道!

「度」除咗环境、食物好高质外,仲好有梦想!
就系会定期同不同机构做慈善展览,例如扶康会,赛马会, 摄影会等等,我非常欣赏贵店的理念,所以真系要多多支持💪🏻
午餐