2020-06-10
今日落雨,黎到门口,已见人龙,订咗位,但仍要等 10-15 分钟先可以入位,可接受。🔅服务👨💼:全店只见一个高大 Oppa "服务员",一人身兼接待员,侍应,厨师/表演者及收银员多职。虽然外表 cool cool,但有求必应,最令我印象深刻系,佢落单完全唔驶写,而又冇漏单。👍👍👍🔅食物及饮品 🍗🥘🍺:韩式炒粉丝 ~ 酸酸甜甜,几开胃,作为前菜不俗,份量少,价钱贵泡菜紫菜包饭 ~ 几辣下,几惹味 😍免费腌白萝卜 ~ 爽脆好食,好想添食 😋炸鸡🐥 ~ 够脆,够嫩滑,有肉汁,但肉淡。。。。。可能下次要试下其他味道,暂时,仍最喜欢名牌 G.C. 店嘅炸鸡 主角终于出场,表演即将开始!原来 Oppa 会喺每张枱即场炒饭,我地睇到哗哗声!D 芝士好劲,好邪恶呀!第一次食呢款饭,好新奇,味浓,好啱芝士控嘅我! 份量多,有D漏,啱 4, 5 个朋友一齐分享。我极之推介大家试一试!食得咁浓,就梗系要饮下啤酒平衡一下啦!朋友话唔错!🔅环境 : 韩式快餐店式,对呢类餐厅冇咩要求。基本上,够干净,服务员(又系佢)会先用消毒剂清洁枱,再带你入座
🔅服务👨💼:
🔅食物及饮品 🍗🥘🍺:
泡菜紫菜包饭 ~ 几辣下,几惹味 😍
免费腌白萝卜 ~ 爽脆好食,好想添食 😋
食得咁浓,就梗系要饮下啤酒平衡一下啦!朋友话唔错!
🔅环境 :