2023-04-11 125 浏览
红磡新开左间炸物专门店,宵夜或晚餐加𩠌都系一个好好嘅选择😍✨招牌炸三宝 - 有酿青椒、酿茄子同炸云吞各两只,同其他地方嘅唔同,呢度嘅鱼肉好有厚度,食落好弹牙,而且即叫即炸,新鲜热辣食冇得输🤤✨自家配制足料粉仔 - 好少地方见到有粉仔卖,而且佢好足料,好多虾米同菇,再加埋佢嘅秘制辣酱,可以话系十分之夹同惹味,连我唔太食辣嘅都觉得正!✨椒盐四季豆 - 本身我自己几钟意食四季豆,仲要配埋椒盐同蒜蓉,简直系大爱😻会食唔停~✨外脆内软炸烧卖 - 极度吸睛的大大粒炸烧卖,里面有鱼肉香,真系外脆内软,而且一d都唔会太多粉👍 沾埋辣酱食咸香味又出又滋味😸✨椒盐粟米 - 比想像中易咬,整得好入口,粟米亦够清甜🌽✨蒜蓉布包豆腐 - 里面超滑,蒜蓉好香口,送饭实好正!✨招牌鸡软骨 - 估唔到几juicy! 钟意鸡软骨同有咬口嘅人一定会好like😍
红磡新开左间炸物专门店,宵夜或晚餐加𩠌都系一个好好嘅选择😍

椒盐四季豆

外脆内软炸烧卖

✨椒盐粟米 - 比想像中易咬,整得好入口,粟米亦够清甜🌽

✨蒜蓉布包豆腐 - 里面超滑,蒜蓉好香口,送饭实好正!
蒜蓉布包豆腐

招牌鸡软骨