2020-02-13 62 浏览
想试呢间好耐,终于趁着Home Office嘅日子嚟食吓,叫咗「Double芝士猪柳滑蛋盒子吐司」($38),加$10有热香槟葡萄菓茶。收银后生仔好亲切好Nice,应该系店主,好有礼貌。店内虽然细,只有四个位,但系布置得好精致,门外有两张枱,全店共八个座位。等食期间都有好多人买外卖。店主先送上菓茶,仲介绍话入边有提子肉,真系㖞!提子肉好甜,菓茶好好饮再等咗一阵终于有得食。个盒子土司好靓呀,金黄色外貌,面包外脆内软,入边啲炒蛋好滑好香有蛋味,猪柳亦好好味!忍唔住向店主讲咗句:「真系好好食呀!」佢好开心回应:「多谢!」食完走时,就算同客人落梗单,店主都同我讲咗声:「多谢晒,拜拜!」好有诚意嘅小店,一定会再嚟支持!!
等食期间都有好多人买外卖。
好有诚意嘅小店,一定会再嚟支持!!
2020-02-06
$48 (早餐)
  • 盒子土司