2021-02-27 11 浏览
诚拉面 Makoto Ramen+日本菜+ 拉面🏠overall/环境/ 服务:+ 全部都系 bar 枱咁 不过系aeon open area 所以感觉唔会好窄而我1700 去 就唔会太多人系身边经过 + open kitchen 可以睇到师傅 整野食 ‼️ 黑豚骨拉面 (套餐价) $98好食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指数:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指数:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 套餐 有一串鸡软骨 + 明太子手羽 全部都系即叫即整 好香口 鸡翼就塞满明太子 几爽✅ 本身钟急较重口味 汤底好够浓而有少少creamy 嘅感觉 食完之后唔算渴 唔会有重味精✅ 面系幼面 但系唔会入口即系融 仲有弹性同少许咬口 ‼️豚骨味僧拉面 (套餐价) $98好食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指数:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指数:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 味僧算ok 重 所以唔钟意味僧嘅朋友应该试其他味✅ 同 黑豚骨一样 都会跟叉烧 师傅会即场用火枪烧 食落个边会有少少脆tim ✅ 只蛋一贯拉面铺水平 有蛋味 有流心 合格📍红磡黄埔天地青桦苑(第5期)AEON百货地库B107号舖Shop B107, B/F, AEON Whampoa

诚拉面

抵食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️
✅ 味僧算ok 重 所以唔钟意味僧嘅朋友应该试其他味
✅ 只蛋一贯拉面铺水平 有蛋味 有流心 合格

📍红磡黄埔天地青桦苑(第5期)AEON百货地库B107号舖
Shop B107, B/F, AEON Whampoa Store, Oak Mansions (Site 5), The Whampoa, Hung Hom

⏰星期一至日
12:00 - 22:00

☎️ 电话号码

📩喜欢我的文章,可以关注我及赞好以作鼓励