2020-02-07
同朋友去咗坚尼地城附近食晚饭,朋友就话想食泰国嘢,最后就决定入咗呢间米芝莲推介食府食😚_精选拼盘 $138嚟到食泰国嘢真系好钟意食佢哋嘅小食拼盘有虾饼,素菜春卷,香兰叶包鸡,沙嗲串烧所有野都系即炸即整,上菜嘅时候热辣辣,最爱虾饼,食落去好弹牙,配埋泰式辣酱一流_冬荫虾汤 $88原只大头虾可以同朋友分享,冬阴功汤好惹味香口入边亦都好多料,钟意饮冬阴功汤嘅朋友就一定要叫黎试吓_椰汁青咖喱配油酥饼 $98+$32青咖喱食落去五算好辣,咖喱亦都可以选配鸡肉/牛肉/猪肉/蔬菜或虾,平时习惯咗食咖喱会配油酥饼,呢间都唔错_期间限定:贺年三宝 $168-$208呢个亦都系餐厅三周年优惠其中一个之一套餐包咗前菜、主菜及饮品,都几抵食我哋就拣咗上等牛肉船面+黄金虾饼+蝶豆花青拧梳打份量非常足够,而且主菜可以选择牛肉、猪肉或波士顿龙虾,味道亦都唔错㗎🥰_食完主菜之后当然要食呢度嘅泰式甜品啦我哋就叫咗一个香芒黑白糯米$68糯米非常有口感,配上香甜的芒果十分配合三周年第二个优惠就系招牌泰式甜品三折,大家食完个主菜不妨叫一个甜品同朋友一齐share啦
精选拼盘 $138
嚟到食泰国嘢真系好钟意食佢哋嘅小食
拼盘有虾饼,素菜春卷,香兰叶包鸡,沙嗲串烧
冬荫虾汤 $88
原只大头虾可以同朋友分享,冬阴功汤好惹味香口
入边亦都好多料,钟意饮冬阴功汤嘅朋友就一定要叫黎试吓
椰汁青咖喱配油酥饼 $98+$32
期间限定:贺年三宝 $168-$208
呢个亦都系餐厅三周年优惠其中一个之一
套餐包咗前菜、主菜及饮品,都几抵食
我哋就拣咗上等牛肉船面+黄金虾饼+蝶豆花青拧梳打
食完主菜之后当然要食呢度嘅泰式甜品啦
我哋就叫咗一个香芒黑白糯米$68
糯米非常有口感,配上香甜的芒果十分配合