2022-06-23 85 浏览
以前成日搭车都会见到呢间野,但一直好好奇佢系咩舖头,今次就同妹一齐探索一下🧐原来佢系一间用牛仔布做主题嘅cafe, 装修已经够特别,每枱仲会有一朵牛仔玫瑰花做装饰,劲有feel🤩我地叫左两个主食,餐汤系浓郁南瓜汤,面头有拖忌廉,几滑几正~✨ 慢煮黑毛猪鞍配苹果蓉 - 猪鞍整得好靓仔,就咁食已经好够味,但苹果蓉又系会另人上瘾的东东,几清甜好夹!✨西班牙海鲜意大利饭 - 摆碟好靓,好似兔仔耳咁😂仲有好多海鲜,有虾,有蚬,有青口,鲜味够晒👍✨Taro Latte - 拉花靓到一上枱我地两个不约而同话好得意😂因为真系好cute, 同埋第一次见taro latte, 味道唔错几香😍✨Strawberry Latte - 拉花又系几靓,好少女心,劲香士多啤梨奶味😋✨Green Tea Waffle - 有埋雪米滋,雪糕,红豆,cream, 劲有诚意,个waffle底都系绿茶味😚✨红丝绒杯子蛋糕 - 我本身几钟意红丝绒cake, 见到有细细杯cup cake仔当然唔放过,真系冇令人失望,配butter cream好正,面头块朱古力系berries味,唔会太甜~另外跟餐仲有个伯爵茶咖啡布甸,第一次见呢

西班牙海鲜意大利饭

Taro Latte

Strawberry Latte

Green Tea Waffle

红丝绒杯子蛋糕

另外跟餐仲有个伯爵茶咖啡布甸,第一次见呢只味,好创新,又唔错!

所有野都好有heart, 会再泥❤️
西班牙海鲜意大利饭
Taro Latte