2021-03-04 25 浏览
新开创意麻辣火锅 ,坐得舒服,装修走年青型格路线。花胶鸡汤底好足料斋饮都好好味,同埋麻辣汤底亦都好够香,香料同辣味比例啱啱好,唔系死辣。啲火锅料睇得出有诚意,个西班牙猪梅肉加麻辣汤底简直一流(我唔食牛所以评价唔到和牛,但同行朋友话好正);紫菜响铃一啲都唔油腻好似食紧炸紫菜咁;手打松露墨鱼丸非常出色;其他配料亦都好ok。另外佢哋有几多辣嘅小食甚至甜品,食咗个shake shake 酥肉,麻辣鸡翼-送啤酒一流。 另外仲有醋青瓜同麻酱冰菜,个青瓜酸酸甜甜用来中和麻辣火锅嘅油腻实在太正。最后仲有叫咗两个好特别嘅甜品,一个系辣辣地嘅朱古力火锅同埋拔丝糍粑,都系有诚意之作。所有同行朋友都好满意。温馨提示:食物份量偏细,所以比较好适合追求高质麻辣边炉嘅人。
新开创意麻辣火锅 ,坐得舒服,装修走年青型格路线。

2021-03-03
  • 松露墨鱼丸