2021-10-11 244 浏览
🍕情人眼里出肉肉 ᴍᴇᴀᴛ ʟᴏᴠᴇʀs😍用上份量十足嘅材料👇🏻Mozzarella芝士, 莎乐美肠Salami, 巴马火腿Parma Ham, 意大利烟肉Pancetta, 茴香风干腊肠Finicchinoa, 莎乐美辣肉肠Hot Salami 令你食到啖啖都系肉嘅pizza❣️以自家酸种制作嘅Sourdough饼底,饼底香脆够薄有水份,唔会干到硬晒食落烟韧零负担。芝士厚度同饼底差唔多,所以为食妹完全冇净系食到饼皮嘅感觉👍🏻虽然Toppings都系腌制肉类,但食落有淡淡咸香,却无半点油腻嘅感觉😚冇咩味😂上面就系食物原本嘅味道🙊龙虾吐司个包都系唔似包又干干地咁加咗啲牛油质感,可能最好就系有旧龙虾肉食下😂烟三文鱼唔咸都冇咩三文鱼味,个酸饼就唔脆嘅,系淋咗嘅皮🤔一啖咬可能会咬唔开,切就难轻易切得开,因为一次普通力度净系切到一层😶‍🌫️-另外系呢人心嘅碎Tea set😢💔ᴅᴀ ᴅᴏʟᴏᴍɪᴛᴇs Tea set包括👇🏻- Chocolate cookies x2 - Da Tiramities x2- Italian Fruit Tart x2- Savory Boston Lobster To
🍕情人眼里出肉肉 ᴍᴇᴀᴛ ʟᴏᴠᴇʀs😍
用上份量十足嘅材料👇🏻

冇咩味😂上面就系食物原本嘅味道🙊
另外系呢人心嘅碎Tea set😢💔

ᴅᴀ ᴅᴏʟᴏᴍɪᴛᴇs Tea set包括👇🏻
- Chocolate cookies x2
- Da Tiramities x2
- Italian Fruit Tart x2
- Savory Boston Lobster Toast x2
- Pesto & Parma Ham x2
- Smoked Salmon & Avocado Shortbread x2
食后感(以上食物顺序讲):
想食朱古力曲奇饼 Chips Ahoy会更满足到你🤣
Tiramisu手指饼系另插上去 就无咗原本咖啡浸软手指饼嘅特质☹️
个果挞嘅吉司馅唔错,面挞皮就唔系脆,同埋切唔到😂因为俾啲朱古力好似做手工咗痴住咗,咬落去硬硬哋咁🤪
吐司texture又干又碎碎地咁同冇咩味😂上面就系食物原本嘅味道🙊
Waiter上个set𠮶时都冇俾碟同匙羹我哋😂要问先有 服务好唔好就唔系个别事件可以判断~
Meat  Lovers
Da  Dolomites  Tea  set