2024-09-12 92 浏览
星期六想揾间cafe chill 下~见到呢间系新开的猫猫cafe,有猫玩,有嘢食,正合我心意。地理位置十分便利,邻近佐敦地铁站,只需2分钟步程即可抵达~入到去唔算好大间,环境整洁、舒适明亮,冇好大阵味。猫猫比较集中,一定有两三只系我附近。猫猫随便仼摸,好友善~好多都好有Camera face,企定定摆晒pose比我合照影相。品种都算多,有布偶、英短、美短、暹罗猫等驻场~收费方费:$80(大小同价)每位即时回赠$40现金卷,可以用作购买食物、饮品、猫条。我和妈咪就叫咗两个意粉:香蒜肉酱意粉和墨鱼肉酱意粉🍝轻盈嘅份量,以简约为主~另外,叫咗士多啤梨奶和抹茶牛奶,健康又美味。除咗主食,仲供应小食、甜品、咖啡和茶等,大家可以一试!猫奴们,可以忙里偷闲上来吸一下猫吧🐈

地理位置十分便利,邻近佐敦地铁站,只需2分钟步程即可抵达~

猫奴们,可以忙里偷闲上来吸一下猫吧🐈