2023-07-13 293 浏览
一个有来自香港九龙新界嘅朋友聚会,有人选择咗佐敦,指定这一间可以畅饮大笑的串烧屋。首先,很少到这个Erica,比较难揾,偏僻,不过到达Yee后,有感觉远离市区,感觉宁静,仲有泊车位,方便。因为挂住大叫同大笑,忘却左为食物拍照,但系都好想留言大赞食店嘅食物种类,价钱大众化,味道不俗。当中嘅烧茄子,烧鸡翼,烧墨鱼滑,鸡泡鱼干,一口牛 特别出色,特别叫咗每人一盒,闻名已久的甲罗烧,将一只山蛋加入蟹盖高当中,再搽上法国面包一并吃,好食到冇朋友,不过感觉胆固醇超高!串烧种类真的有平又贵,任君选择,我哋丧叫,都系每日$300 !不过有啲串烧的温度不够热,又或者我哋挂住讲,唔记得食,摊冻咗!唔好意思,唔记得影相,虽然剩系得一张相,都好想同大家分享!