2019-09-09
下午一点三个人黎到食下午自助餐 因为第一次食墨西哥食物 所以好期待一黎到整个自助餐区唔系话好大 但算应有尽有 最左手面放左墨西哥卷🌮️同埋炒饭跟著就系芝士鸡卷 最好味系佢 因为芝士味超浓 我都食左好几件 芝士卷旁放左大大只既🦐 爽口弹牙 又新鲜 唔错上方就有一煲煲紧既芝士 同黎碗上脆卜卜既墨西哥片 再过d 就有新鲜既沙律同埋一大块脆身既墨西哥片 而前方就有一大埋酱汁比你加上去其中值得一提 左手面绿色既系牛油果🥑酱 正呀 可以不断refill 🤤 右上角就有煮西兰花🥦 左上方我都唔知系咩 左中就系肉酱用黎放上墨西哥食 味道一流呀 右上就系炸鱼块 脆身而不腻 左下系白汁贝壳🐚炒 味道正常 中下系肉丝 无咩特别 好似食紧瘦肉 右下一定要食既黑椒鸡腿🍗 细细只 焗到收干晒水 黑椒味香浓 鸡肉滑身 味道唔错 仲有鸡排条 干但配上三色椒感觉会健康点 最后系bbq猪排骨 呢碟出去食 几块都三百蚊 呢到有一大件比你食 值回票价呀 bbq汁超入味 腍到骨肉可以分离 超正 最后甜品有时令水果 西瓜同波罗 两样教好甜 另外有泡芙 雪到冰一冰 好似食紧雪糕锦 口感一流呀 Ps 呢到柠檬茶系可以无限refill
一黎到整个自助餐区唔系话好大 但算应有尽有
芝士卷旁放左大大只既🦐 爽口弹牙 又新鲜 唔错 上方就有一煲煲紧既芝士 同黎碗上脆卜卜既墨西哥片 再过d 就有新鲜既沙律同埋一大块脆身既墨西哥片 而前方就有一大埋酱汁比你加上去其中值得一提 左手面绿色既系牛油果🥑酱 正呀 可以不断refill 🤤 右上角就有煮西兰花🥦
最后 甜品有时令水果 西瓜同波罗 两样教好甜 另外有泡芙 雪到冰一冰 好似食紧雪糕锦 口感一流呀
Ps 呢到柠檬茶系可以无限refill
总结: