2022-06-17 151 浏览
呢间分店同同区既第一间店经营路线不相同,食物方面,没有雪糕而主要提供例如all day breakfast 既热食。真心比个赞佢系佢用Ethiopia 高价豆做espresso base 咖啡已经好有诚意,佢连食物都非常用心制作,好睇又好食,而价钱合理。推介Salmon avocado hashbrown, 虽然面层都系用返常见breakfast既食材,但系无用面包而系用hasbrown做底真系第二度无得食;个hashbrown香脆得黎一D都唔油所以keep到成个dish既清新感,好match好好食。另一个我个人好欣赏既地方系佢既interior design; 整体以木材为主,墙壁用纹理同颜色深浅不一既方形木块砌成,看似随意但充满心思。一间满载心思既小店,希望大家有机会去试试。
一间满载心思既小店,希望大家有机会去试试。
2022-06-17
  • Salmon  Avocado  Hashbrown  Waffle