2023-09-15
日本广岛蚝汤咖喱乌冬🥳今日系与男友既拍拖日,全日都系旺角行街街,跟住睇埋戏,再夹埋公仔🤩全日既行程好丰富,玩到顶唔顺要食嘢,兜左一圈唔知食咩好,见到有间门口几特别又抢眼,见咁岩有位又无咩人,咁就系度食,居然有广岛蚝,好惊喜系咁大只既蚝,同埋佢既汤底做得好好食,好有质素!日本芝麻鸡翼🥳我地每人叫一碗面再加一些小食😚价钱都算平,呢一款芝麻鸡翼佢既外皮做得好好食,里面都好有鸡肉既香味,即叫即整好新鲜!炙烧豚角汤咖喱乌冬🥳男朋友食呢款乌冬,😋就咁睇都好吸引,烧出来既豚肉都特别好食,比既豚肉都有好多,成碗乌冬既份量无谂过有咁多!木鱼花茄子🥳茄子平时好少见,见到呢度有都几特别,木鱼再加茄子原来可以好好食,果然呢间餐厅系有质素!
今日系与男友既拍拖日,全日都系旺角行街街,跟住睇埋戏,再夹埋公仔🤩全日既行程好丰富,玩到顶唔顺要食嘢,兜左一圈唔知食咩好,见到有间门口几特别又抢眼,见咁岩有位又无咩人,咁就系度食,居然有广岛蚝,好惊喜系咁大只既蚝,同埋佢既汤底做得好好食,好有质素! 日本芝麻鸡翼🥳
我地每人叫一碗面再加一些小食😚价钱都算平,呢一款芝麻鸡翼佢既外皮做得好好食,里面都好有鸡肉既香味,即叫即整好新鲜! 炙烧豚角汤咖喱乌冬🥳
男朋友食呢款乌冬,😋就咁睇都好吸引,烧出来既豚肉都特别好食,比既豚肉都有好多,成碗乌冬既份量无谂过有咁多! 木鱼花茄子🥳