2018-11-11
原本都唔知呢度有间餐厅,系楼下见到佢个易拉架先知,见到啲野食几岩,尤其是有自助沙律吧,就同朋友一齐上来食啦!沙律吧有唔少选择!觉得个苹果沙律好好食!苹果好新鲜,好多汁!个沙律酱好清新!餐包好香牛油味,暖暖的!干邑龙虾浓汤个汁果然系好浓!好香龙虾味!又有酒既香浓味!美国顶级牛腹扒用左少少盐去煎,煎到好香!叫左五成熟,好稔,好juicy!啖啖有牛既膻味,超正!靓牛唔需要点去调味,就甘煎都已经好好食!粉红色既肉令人垂涎三尺!好嫩滑,谂起都流口水!香煎老虎大虾配黑松露忌廉饭老虎虾果然系老虎虾!好大只!好好肉!先将老虎虾煎炸,所以只虾好脆好香口!虾肉刚好熟,好爽口弹牙,好新鲜!虾头有好多虾膏!好鲜甜!好好啜!忌廉饭好浓忌廉,较奶,对于中意食浓奶味既我好喜欢,好creamy 既感觉!饭入面仲有蘑菇既香味,正!大只又多肉!黑松露酱薯条粗薯,刚炸起,热辣辣又脆口!最重要系配岩个黑松露沙律酱!好香!两者超夹!好好食!甜品系柠檬芝士蛋糕同朱古力蛋糕。两者都好浓!好creamy!餐饮—冻啡系一间唔错既西餐厅!食物水准高,地点方便,会再黎!
沙律吧
餐包好香牛油味,暖暖的!
干邑龙虾浓汤
个汁果然系好浓!好香龙虾味!又有酒既香浓味!
美国顶级牛腹扒
香煎老虎大虾配黑松露忌廉饭
虾头有好多虾膏!好鲜甜!好好啜!
大只又多肉!
黑松露酱薯条
餐饮—冻啡
系一间唔错既西餐厅!食物水准高,地点方便,会再黎!