2016-03-29 919 浏览
尖沙咀又多一个食韩国野地方👍🏻👍🏻M Zone Garosu系韩式酒吧餐厅,场内大概十几张枱,持续播住韩文歌。由于系酒吧餐厅所以场内较昏暗😂店内仲有飞镖玩🎯훌라이드 반/양념 치킨 반 - 💰HKD178食韩国野点少得炸鸡呢!呢个一半韩式炸鸡一半甜辣鸡双并,质素唔错,每款大约五旧鸡,比其他炸鸡店分量为少。炸鸡香脆,但甜辣炸鸡味道偏甜,唔够辣🔥整体上味道唔错😌 미국 스팸튀김 (4개) - 💰HKD58呢个美国SPAM餐肉炸条-4条☺️真系非常之不得了😂😂👍🏻餐肉外层炸到脆卜卜,新鲜热辣🔥配上茄汁/芥辣酱,用黎送啤酒🍻真系一流😤😤👍🏻餐肉好juicy,但略嫌外层炸粉太厚。同场朋友们个个都对呢个小食极为赞赏✌🏻️ 훈제 오리구이+샐러드 - 💰HKD150呢个系烟薰鸭胸BBQ+韩式沙律!好大份好大份😂呢个沙律甜甜酸酸好开胃!鸭胸颇咸,所以互相中和味道很不错👍🏻鸭胸份量好多块,如果单独食会好咸,若将鸭胸切成丝状,配撘沙律会更好😮 话明酒吧,点可以冇啤酒呢😂今次我要左一杯Edelweiss Snowfresh🍻听讲就系用泉水酿😂但我见识少,真系唔多饮得出。但杯啤酒真系好大杯,对于我

훌라이드 반/양념 치킨 반 - 💰HKD178

미국 스팸튀김 (4개) - 💰HKD58

훈제 오리구이+샐러드 - 💰HKD150

话明酒吧,点可以冇啤酒呢😂今次我要左一杯Edelweiss Snowfresh🍻听讲就系用泉水酿😂但我见识少,真系唔多饮得出。但杯啤酒真系好大杯,对于我唔太识饮酒,一杯已经够晒我饮了😛味道方面,好易入口嘅啤酒,啤酒味唔浓,好适合女仔饮!🍻Cheers~

另外仲order左益力多鸡尾烧酒💰HKD98🍶其实饮落真系冇烧酒味,系浓味啲嘅益力多咁😕一般之作。

呢间餐厅系由韩国老板娘打理嘅,所以整体上质素确实十分不错👍🏻但系餐厅食物偏向考虑香港人口味,所以食物略为失去韩国特色。此外价钱亦略贵。但服务态度几好,如果约三五知己黎食下野,饮下酒,倾下计,我觉得几舒服嘅gathering场所😊맛있어요~
2016-03-17
  • 美国spam餐肉炸条