黑木亭居酒屋 (金馬倫道)

Black Wood Izakaya (Cameron Road)
2022-05-25 159 浏览
龙虾八鲜木桶丼配鲷鱼汤 非叫莫属🥺龙虾、鲍鱼、鱿鱼(?)、海胆、 鱼子、角切三文鱼、吞拿鱼、多到唔记得仲有咩喇🤣🤣🤣样样都hohoho鲜甜!另外配有鲷鱼汤,饮一啖鲜甜到呢~倒落铺天盖地水产下面嘅饭捞匀嚟食,正!日本产A5和牛海胆他他 个名好长……正正符合呢道小食的味道😝一啖一件每啖都冲击住味蕾,浓郁牛肉味非A5和牛莫属,甜甜的海胆恰巧中和返❤️忌廉球炸薯条 薯条系即叫即炸,配搭冻冰冰的忌廉酱,好大对比🦵🏻留意到薯条上洒有味粉,份量唔多唔会抢走主角忌廉的味道炸樱花虾豆腐 It’s amazing!!!🥹冻豆腐上高放几粒樱花虾就食得多,今次餐厅用成千上万只樱花虾包裹住嫰滑豆腐嚟炸,实在太好味道🤩🤩🤩本身樱花虾虾味独特,与众虾不同,今次咁炸法令到虾味更上一层楼,虾虾虾🥲蟹田罗烧 蟹肉蟹膏葱花蛋蛋沟埋一齐,配多士一齐食,夹到无伦呀。蜜桃乌龙熊茶 熊仔造型冰 好qq 味道还好啦🤣🤣个人觉得有啲甜北海道士多啤梨牛乳乳酸 士多啤梨牛乳乳酸分层明显 都ok啊👍🏻

蟹田罗烧
蟹肉蟹膏葱花蛋蛋沟埋一齐,配多士一齐食,夹到无伦呀。
蟹田罗烧

熊仔造型冰 好qq 味道还好啦🤣🤣个人觉得有啲甜