2021-03-21 1267 浏览
今日同朋友去和富行街,走既时候经过见到呢间睇落劲高级但价钱又好似唔算好贵,所以决定一齐食埋晚饭先走~ 因为尚早,所以唔洗位就入得。店内既座位唔算太多,每枱之间都有一定距离,坐得都好舒服。我地叫左个 Dinner set for two $498๛巴拿马火腿伴蜜瓜蜜瓜鲜甜又多汁,配埋巴拿马腿做开胃小食真系唔错~  ๛ 有机凯撒沙律蔬菜新鲜,面包粒好香脆~๛ 黑松露磨菇汤 一上枱已经闻到黑松露既飘香,好钟意有碎磨菇既磨菇汤,口感特别好~ 磨菇汤既黑松露同磨菇味都好浓,互相配搭得好好,唔会盖左对方既味道~ 饮完觉得唔够喉!๛ 有机杂菜汤,饮得出诚意,好足料,煮到有少少蔬菜溶咁令到口感提升既同时又唔会太浓稠๛ 黑松露野菌手打阔条面首先同个汤一样,黑松露味好重好香,一上枱已经闻到。配料份量都多,啖啖野菌好满足。阔条面劲烟韧,加埋个汁劲creamy,超好食!๛ 炭烧法国黄油春鸡成日都好怕炭烧鸡既肉质会好鞋,但朋友坚持想食鸡,唯有叫啦。又意外㖞,呢个炭烧春鸡既肉质好嫰滑,一啲都唔鞋,虽然唔系话超有肉汁,但对呢个鸡己经好满意! 配菜有薯蓉同少量西兰花,整体份量好足,呢个价钱确物超所值!

我地叫左个 Dinner set for two $498

๛巴拿马火腿伴蜜瓜
蜜瓜鲜甜又多汁,配埋巴拿马腿做开胃小食真系唔错~

๛ 有机凯撒沙律
蔬菜新鲜,面包粒好香脆~

๛ 黑松露磨菇汤

๛ 黑松露野菌手打阔条面

๛ 炭烧法国黄油春鸡

2021-03-17
等候时间
10 分钟 (堂食)
  • 炭烧法国黄油春鸡
  • 黑松露野菌手打阔条面